Mežizstrādes pakalpojumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

NL Liepas, SIA

Jelgavas 17-5, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Mežizstrāde, cirsmu pirkšana, mežu pirkšana, meža īpašumu pirkšana, meža zāģēšana, zāģēšanas pakalpojumi , , apaļkoku izvešana, apaļkoku pievešana pie ceļa, kokvedēju pakalpojumi , treilera pakalpojumi , šķeldas

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
tehnika noliktavā, lietota tehnika, rezerves daļas, tehnika mežam, pļaušana, smalcināšana, ekskavatora pakalpojumi

Nepcon, SIA

G.Astras 8b, Rīga LV-1082
mežkopība, meža darbu sertificēšana, kokrūpniecības sertificēšana, meža sertifikācija, verificēšanas pakalpojumi
1

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Pērk mežus, pērk cirsmas, forvardera pakalpojumi , metāla rezerves daļu restaurācija., Harvesters, sniedz, veic mežizstrādes pakalpojumus, izstrādā mežu, pērk cirsmu, veic mežizstrādes pakalpojumus
  • 1 Mežizstrāde

Osis SE, SIA

Brīvības 19, Subate, Augšdaugavas nov., LV-5471
Mežizstrāde, meža izstrāde, mežu izstrāde, mežizstrādes pakalpojumi , cirsmu pirkšana, cirsmu iepirkšana, , mežu pirkšana, meža īpašuma pirkšana, kokvedēji, kokvedēju pakalpojumi , Kokapstrāde, taras dēļi, taras

Ozolmežs, SIA

Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Meža īpašumu apsaimniekošana, pirkšana, uzpirkšana. Meža apsaimniekotājs Kurzemē. Mežsaimnieciskie darbi. Mežu sertifikācija. Meža biotopu inventarizācija. Mežu kopšana, stādīšana. Lauksaimniecības zemju iegāde, pirkšana, uzpirkšana. Meža īpašumu pārvaldīšana. Cirsmu pirkšana un pārdošana.

Ozols IS, SIA

Dzintara 2, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Uzņēmums galvenokārt specializējas:: ✓ meža īpašumu un cirsmu iegādē, ✓ mežistrādes un transporta pakalpojumu sniegšana, ✓ kokmateriālu tirdzniecība un enerģētiskās koksnes ražošana. SIA Ozols IS ir mežistrādes uzņēmums.:

Mūsu bizness ir mežizstrādes pakalpojumu sniegšana, kas specializējas drošā un efektīvā kokmateriālu ieguvē. Ar pieredzējušu mežizstrādātāju un mūsdienīga aprīkojuma komandu esam veltīti kvalitatīvu rezultātu sniegšanai saviem klientiem. Mēs saprotam ilgtspējīgas mežsaimniecības prakses nozīmi un esam apņēmušies saglabāt mūsu mežu veselību un skaistumu nākamajām paaudzēm. Mūsu mežizstrādes pakalpojumi ir paredzēti, lai maksimāli palielinātu mūsu klientu koksnes ieguldījumu vērtību, vienlaikus samazinot ietekmi uz vidi. Neatkarīgi no tā, vai esat privāts zemes īpašnieks vai liela komercorganizācija, mums ir zināšanas un resursi jūsu vajadzību apmierināšanai. Tāpēc, ja meklējat uzticamu partneri savām mežizstrādes vajadzībām, meklējiet ne tālāk par mūsu biznesu. Mēs esam šeit, lai palīdzētu jums gūt maksimālu labumu no saviem mežiem.  

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga LV-1058
PK MEŽS piedāvā: ✓ Godīgu attieksmi pret klientu ✓ Precīzu un ātru īpašuma novērtēšanu ✓ Ātru samaksu ✓ Ātru pakalpojumu kvalitāti Mēs veicam: ✓ nekustamo īpašumu pirkšanu un pārdošanu ✓ mežu apsaimniekošanu ✓ meža apsaimniekošanas projektu izstrādi ✓ mežizstrādes pakalpojumus ✓ juridiskās konsultācijas, pārstāvniecību valsts un pašvaldību institūcijās saistībā ar dokumentu noformēšanu un konsultācijām nodokļu jautājumā par darījumiem nekustamo īpašumu

PRO invest.lv, SIA

Raiņa 10, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

SIA "PRO invest.lv" sniedz grāmatvedības ārpakalpojumus, uzņēmējdarbības konsultācijas, sagatavo ES projektus un biznesa plānus. Mūsu biroji atrodas: Talsos, Raiņa ielā 10, 2. stāvā, un Rīgā, Miera ielā 86, 1. stāvā – iepriekš piesakoties pa tālruni 29136710. Apkalpojam visā Kurzemē, Zemgalē, Rīgā, Rīgas rajonā. 20 gadu pieredze šādās nozarēs – tirdzniecība, mežizstrāde, kokapstrāde, ražošana, būvniecība, viesnīcas, lauksaimniecība u.c. Mēs esam unikāli ar to, ka finanšu, ekonomikas, juridisko un vadības augstākā līmeņa zināšanu apkopojums dod 4D pakalpojumu kvalitāti klientu vajadzību risināšanā! Mēs esam radoši savā nozarē, kas mūs padara konkurēt spējīgus un klientam daudz interesantākus. Mūsu klienti saredz tās iespējas, ka, pērkot savu pakalpojumu pie mums, viņš saņem pilnīgāku pakalpojumu kvalitāti un labākos, radošākos risinājumus jebkurā no piedāvātajiem pakalpojumiem! Pie mums jūs saņemsiet bagātīgu garšu buķeti pavisam klasiskā nozarē - finanšu pārvaldībā!

Pakavs, SIA

Enerģētiķu 11, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Meža un dārza tehnikas serviss un apkope, motorzāģi, motorzāģis, zāģis, zāģi, zāģim, mežizstrādes tehnika, Transporta pakalpojumi . Apkalpojam visā Latvijā. Labas cenas. Viss lauksaimniekam.

Pantra, SIA

"Lapsiņas" , Dzērbenes pagasts, Cēsu nov., LV-4118
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrāde ✓ Dīķu rakšana ✓ Dīķu tīrīšana ✓ Labiekārtošanas  darbi ✓ Malkas tirdzniecība ✓ Ekskavatora pakalpojumi Mežizstrādes un ekskavatoru pakalpojumi:

Dīķu rakšana, dīķu tīrīšana, uzbērumu līdzināšana, ceļu izbūve, būvlaukumu sagatavošana, aizsprostu-meniķu izbūve (dzelzsbetona), ūdens slūžu izbūve, speciāla purva ekskavatora pakalpojumi, grāvju rakšana-tīrīšana, nivelēšanas pakalpojumi. Mežvedēja pakalpojums, izstrādājam, pērkam cirsmas. Pērk apaugumus, atbrīvo lauksaimniecības zemes no krūmiem, attīra laukmalas no krūmiem-celmiem, izkopj jaunaudzes, jaunaudžu atēnošana, stāda mežu. Pārdod skaldītu malku.

Paulwood, SIA

"Kalnieši 3" , Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
Piedāvājam:: ✓ Koku zāģēšanu ✓ Koku pievešanu un izvešanu ✓ Apauguma novākšanu ✓ Šķeldas un malkas ražošanu ✓ Treilera (ar vinču) pakalpojumus ✓ Minerālmaisījumu piegādi (smiltis, šķembas, grants, melnzeme). Par uzņēmumu:

Mēs, SIA "Paulwood" sniedzam mežizstrādes pakalpojumus Vidzemē. Pērkam cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā.

Preiļu koks, SIA

Latgales 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Kokapstrāde Preiļos, kokapstrādes pakalpojumi Preiļos, malkas žāvēšana Preiļos, malkas iepirkšana Preiļos, Latgalē, zāģeru brigāde Latgalē, zāģeri Latgalē, Preiļos, Ludzā, Rēzeknē, Līvānos, Krāslavā, Daugavpilī, mežizstrādes

Priedes AG, SIA

Talsciems, "Ilzītes" , Ģibuļu pagasts, Talsu nov. LV-3251
Apraksts:

Mēs esam Latvijā dibināts mežizstrādes uzņēmums, kura galvenie darbības veidi ir pilna cikla mežizstrāde un apaļo kokmateriālu iepirkšana mežā pie ceļa visā Latvijas teritorijā! Mūsu pieredze mežizstrādes jomā un strauji augošā attīstība kalpo kā garantija ikvienam no mūsu klientiem.

Privātbūve, SIA

Baznīcas laukums 16-2.st., Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu:

SIA "Privātbūve" pērk cirsmas īpašumus. Pērkam arī zāģbaļķus, finierklučus, papīrmalku u.c. apaļkokus. Veicam mežizstrādes kokmateriālu transportēšanas pakalpojumus.

R Saltus, SIA

"Lieplejas" , Vārves pagasts, Ventspils nov. LV-3623
Apraksts: SIA "R Saltus" ir Latvijas uzņēmums no Ventspils novada ar 100% vietējo kapitālu. Veicam pilnu mežsaimniecības ciklu - sākot ar mežizstrādi un koksnes realizāciju līdz pat meža atjaunošanai. Mūsu darbinieku daudzgadējā pieredze mežsaimniecībā un mežizstrādē, kā arī atbilstoša izglītība ļauj mums būt par konkurētspējīgu un strauji augošu uzņēmumu savā nozarē. Sadarbojamies ar visiem lielākajiem mežsaimniecības nozares uzņēmumiem Latvijā. Smilts un grants tirdzniecība. Pārdodam smilti un granti no karjera „Irškalni”, Ugāles pagastā, Ventspils nov.

RIDC, SIA

Divezeri, Smilškalnu 27, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Mežizstrādes pakalpojumi . Mežizstrādes pakalpojumi Valmiera. Mežizstrādes pakalpojumi Alūksne., Mežizstrādes pakalpojumi Ragana. Mežizstrādes pakalpojumi Krimulda. Mežizstrādes pakalpojumi Ādaži.

RS pakalpojumi, SIA

"Zīles" , Cīravas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3453
Mežizstrāde

Ramaņi, SIA

"Oškalni" , Liepupes pagasts, Limbažu nov., LV-4023
Apraksts: SIA "Ramaņi" veic mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. Pērk mežus un cirsmas.