Mežizstrādes pakalpojumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Bevel Gear, SIA, zobratu izgatavošana

Smaidu 12a, Ulbroka, Ropažu nov.
Montāžas, regulēšanas pakalpojumi . Zobratu sērijveida ražošana.

Billerud Latvia, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Meža 4, Jaunjelgava, Aizkraukles nov. LV-5134
Mežizstrāde, cirsmu pirkšana, meža pirkšana, papīrmalkas iepirkšana, apaļkoku iepirkšana, zāģbaļķu iepirkšana, šķeldas iepirkšana, kokmateriālu iepirkšana, meža cenas Latvijā, meža pārdošanas cenas, meža pārdošana, cirsmas pārdošana, augsnes gatavošana, ciršanas tiesību pirkšana, papīrmalkas iepirkšana, mežsaimniecība Latvijā,
1

Birzes, ZS

"Birzes" , Vadakstes pagasts, Saldus nov. LV-3895
, Lopbarības siens, pakaišu salmi, Kartupeļi, sarkanās, galda bietes, Mežizstrāde, Cirsmu izvešana, Mežizstrādes , darbi, Meža vedējs, izvedējs, Šķelda, šķeldošana, šķeldošanas pakalpojumi , Zari šķeldošana, koku zaru
  • 1 Mežizstrāde

Birzmaļi, ZS

"Birzmaļi" , Veselavas pagasts, Cēsu nov. LV-4116
Mežizstrādes tehnikas remonts, meža tehnikas hidrocilindru, hidrosadalītāju, hidromotoru un hidrosūkņu, Virpošanas, metināšanas un urbumu atjaunošanas pakalpojumi .

Blīgzna, SIA

Ērberģe, Liepu 8, Mazzalves pagasts, Aizkraukles nov., LV-5133
Mežizstrādes darbi. Pērk cirsmas, cirsmu uzpirkšana, pirkšana. Pērk mežus, zemi. Zemes pirkšana., Meža vedēja pakalpojumi , koku vedējs. Meliorācija. Ekskavators, ekskavatora pakalpojumi .

Bērzi Plus, SIA, sķelda, kurināmais, malka

Turpinām strādāt klātienē!
"Arāji" , Zlēku pagasts, Ventspils nov. LV-3617
Mežizstrāde, izstrādā mežus, cirsmas, mežs, meža vedēja pakalpojumi , meža vedējs, koku vedējs, kokapstrāde, , kokvedēja pakalpojumi , baļķu vedējs, iepērk, uzpērk cirsmas, mežus.

Bīlavas, SIA

"Upeskalni" , Zentenes pagasts, Tukuma nov., LV-3113
Pērk mežus, pērk cirsmas, forvardera pakalpojumi , pievedējtraktors, traktors, traktora pakalpojumi , mežsaimniecība, , operatīva koksnes izvešana no meža, līdz krautuvei, zāģēšanas pakalpojumi , mežu vērtēšana, novērtēšana
2

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

  • 2 Mežizstrāde

Canis, SIA

Kolberģis , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov. LV-4350
Apraksts:

Mežizstrādes uzņēmums Alūksnē, Gulbenē, Balvos. SIA "Canis" galvenais darbības virziens ir mežizstrāde: koku zāģēšana, griešana, apauguma novākšana, celmu plēšana, apaļkoku, kokmateriālu pārvadājumi, ekskavatora pakalpojumi, zemes darbi. Cirsmu pirkšana. Mežu, meža pirkšana. Iepērkam mežus, cirsmas. Kokvedēja pakalpojumi. Kokvedēji. Kokvedējs. Hārvestera, forvardera pakalpojumi. Cirsmu izvešana. Mežizstrādes tehnika.

Celmeņi ASK, SIA

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Kopš 1996.gada uzņēmums darbojas mežistrādes tehnikas tirdzniecības un apkopes jomā. Mūsu veikalos atradīsiet labāko no tā, kas tiek piedāvāts meža un dārza tehnikas tirgū! Mūsu saimniecības preču veikalā Preiļos atradīsiet visu nepieciešamo mājas saimniecības uzturēšanai: santehnikas un kanalizācijas preces, preces apkures un ventilācijas sistēmu ierīkošanai, elektroinstalācijas preces un gaismas ķermeņus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, darba apģērbus, dažādu veidu žalūzijas. Aicinām Jūs apmeklēt mūsu veikalus Preiļos un Krāslavā.

D.Z. Mežs, SIA

"Lieplejas" , Lēdurgas pagasts, Siguldas nov. LV-4012
Apraksts:

SIA "D.Z. Mežs" dibināta 2012. gadā ar mērķi palīdzēt mežu izstrādāšanā un apkalpošanas servisa nodrošināšanā. Darbus veic galvenokārt Vidzemē, bet klienti ir visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas ar mežizstrādi, ražo un tirgo zāģmateriālus un malku.

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Kokmateriālu ražošana: ✓ Brusas; ✓ Jumta spāres; ✓ Latas; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Apdares dēļi; ✓ Koka sētas dēļi; ✓ Pirts apdares dēļi no liepas, apses, baltalkšņa; ✓ Lāvas dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Koka būvkonstrukcijas.

DJ Logging, SIA

Alsunga, Skolas 16, Alsungas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3306
Mežizstrāde, mežizstrādes pakalpojumi , zāģēšana, zāģēšanas pakalpojumi , zāģē kokus ar motorzāģiem, koku, , koku izvešana, hārvestera pakalpojumi , forvardera pakalpojumi , mežizstrādes tehnika.

DLLA, SIA

"Landzāni" , Kūku pagasts, Jēkabpils nov. LV-5222
Kokapstrāde

Damaksnis, SIA

Saules 60a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: SIA "Damaksnis" ir kokapstrādes uzņēmums Madonā, kas nodarbojas ar mežizstrādi, kokapstrādi, zāģbaļķu iepirkšanu, koku zāģēšanu, ēvelēšanu un celtniecības materiālu tirdzniecību. Savā praksē piekopjam ātru un kvalitatīvu kokmateriālu apstrādi un izgatavošanu, lai mūsu klienti varētu īstenot iecerēto, vai tā būtu koka mājiņa vai guļbūve, vai jebkurš cits objekts, kam nepieciešami celtniecības materiāli. Veicam koku un baļķu transportēšanas pakalpojumus, baļķu izvešanu, kā arī mūsu saražoto kokmateriālu produkciju un pasūtījumus eksportējam uz Eiropas valstīm.

Daugavlīči, SIA, Kokapstrādes gateris Lauterē

"Augstkalni" , Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
Apraksts: SIA Daugavlīči veic meža īpašumu un cirsmu pirkšanu, mežizstrādes pakalpojumus, meža izvešanu un nogādi ar kokvedējiem.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Diarc, SIA

Doles 2, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128
inventarizācija, meža novērtēšana, vērtēšana, meža dastošana, koksnes iepirkšana, stigošanas un dastošanas pakalpojumi , mantojums, lietu kārtošana, īpašuma dokumentu sagatavošana, sakārtošana, mežu atjaunošana, kvalitatīvi mežizstrādes

Dimanta Strautiņš, SIA, mežizstrādes pakalpojumi

Skaistkalne, Strauta 6, Skaistkalnes pagasts, Bauskas nov., LV-3924
Pakalpojumi:: ✓ Mežu un cirsmu pirkšana ✓ Cirsmu un meža novērtēšana ✓ Cirsmu skiču sagatavošana ✓ Cirsmu stigošana un dastošana ✓ Cirsmu izstrāde ✓ Cirsmu pievešana ✓ Apauguma novākšana Par mums::

Mežizstrādes uzņēmuma SIA "Dimanta Strautiņš" darbiniekiem pieredze mežsaimniecībā ir mērāma trīs gadu desmitos. Veiksmīgi darbojamies mežizstrādes nozarē kopš 2017. gada.

Mūsu klientiem piedāvājam mežizstrādes pakalpojumus - kailcirsmu un krājas kopšanu. Sanitāro cirsmu, cirsmu pirkšanu un to izstrādi. 

Sniedzam konsultācijas meža apsaimniekošanā, kā arī piedāvājam mūsu klientiem meža apsaimniekošanu un apauguma novākšanu. 

Mūsu uzņēmums mežizstrādi veic Zemgales pusē. Vecumnieku nov. un Bauskas nov..

Dārza Tehnika, SIA, Husqvarna veikals-serviss

Viskaļu 25, Rīga LV-1026
Apraksts:

25 gadu pieredze! SIA "Dārza Tehnika" nodarbojas ar dārza un meža tehnikas tirdzniecību, dārza tehnikas apkopi un servisu. Mūsu veikalā ir pieejami plašā klāstā meža un dārza tehnikas pazīstamāko zīmolu motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, kultivatori (dārza frēzes), celmu frēzes, dzīvžoga šķēres, lapu pūtēji, raideri, mauriņa traktori, traktori, sniega pūtēji, aeratori, zaru smalcinātāji, motori (dzinēji) un rezerves daļas. Preču piedāvājumā ir arī tehnika mežam - tā apkopei nepieciešamie piederumi un rezerves daļas.